BUSCADOR

Turisme Subirats presenta “Bici Tren, Pedala i Tasta”

Turisme Subirats presenta “Bici Tren, Pedala i Tasta”

Coincidint amb l’explosió de colors de la primavera, l’Ajuntament de Subirats treu un nou producte turístic en el territori pels amants del cicloturisme, la natura i els productes de proximitat.

L’Ajuntament de Subirats a través d’un acord amb Rodalies Renfe i la col·laboració dels agents turístics del municipi ofereix una nova experiència per viatjar en tren al Penedès i agafar una bicicleta per pedalar entre vinyes i cellers per Subirats.

Des de l’any 2019 el municipi compta amb el primer centre d’acollida i atenció al cicloturista del Penedès. El hub de bicicletes, l’únic d’aquest tipus a la comarca de titularitat municipal, està ubicat a l’estació de tren de Lavern-Subirats, on hi ha més d’un centenar de bicicletes que els visitants poden llogar per descobrir racons únics del municipi. El servei està personalitzat per l’empresa Bikemotions i compta amb 50 quilòmetres de recorregut per les rutes de Subirats, 3 anelles ciclables per camins rurals, trams de carril bici i carreteres amb baixa densitat de trànsit que transcorren per paratges de vinyes i presseguers combinats amb zones boscoses.

L’experiència també compta amb la complicitat d’onze cellers del municipi: Albet i Noya; Casa Ravella; Cava Bertha; Cava Guilera; Caves Ventura Soler, Celler Carol Vallès, El Mas Ferrer; Eudald Massana Noya; Fèlix Massana Ràfols; Batllori i Llopart. Els cellers i caves adherits al segell Pedala i Tasta ofereixen entorns ideals entre vinyes on fer una parada amb tast i aperitiu inclòs.

L’objectiu del llançament del nou producte turístic és facilitar al visitant una manera sostenible de fer turisme de proximitat, amb la combinació del tren per arribar al Penedès i la bicicleta per moure’s per Subirats. Una experiència a l’aire lliure per descobrir en família i amics el paisatge penedesenc i els cellers de Subirats on tastar els productes locals.

Per viure l’experiència Pedala i Tasta, el Centre Enobicing Penedès, pedalant entre vinyes, està operatiu cada dia de la setmana amb reserva prèvia. Més informació i reserves a www.turismesubirats.cat/cicloturisme

Informació addicional del servei

On llogar la teva bicicleta

Recollida de la bicicleta a l’estació de tren Lavern–Subirats (Centre Enobicing Penedès).

Què inclou?

Inclou els següents serveis:

  • Bicicleta elèctrica (fins a 4 hores) i casc
  • Assegurança de responsabilitat civil
  • Servei de gestió i reserva a mida
  • Servei d’assistència en ruta
  • App de les rutes de Subirats
  • Tast i petit aperitiu en un celler

Transport públic

  • Mou-te de manera sostenible

Si vens en tren a Subirats, des de qualsevol estació i presentes el bitllet de Rodalies de Catalunya a Enobicing Penedès tens un descompte del 20% en la compra del producte Pedala i Tasta. Descompte aplicable durant el dia de validesa del bitllet.

Com reservar?

Activitat amb reserva prèvia (mínim 2 persones)

Preus

  • 35€ per persona
  • 28€ per persona (descompte del 20%) si vens en tren a Subirats des de qualsevol estació i presentes el bitllet de Rodalies de Catalunya a Enobicing Penedès

Descarrega aquí el fulletó informatiu.

 X