BUSCADOR

Servei de consum

L’Ajuntament, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Alt Penedès i la Diputació de Barcelona, ofereix el servei de consum de manera gratuïta a tots els veïns i veïnes del municipi.

Servei de consum del Consell Comarcal de l’Alt Penedès

a) ATENCIÓ A LES PERSONES CONSUMIDORES

Servei públic i gratuït per atendre les vostres consultes, queixes, denúncies o reclamacions en les vostres relacions de consum amb empreses, professionals o establiments comercials.

b) ATENCIÓ A LES EMPRESES 

c) ATENCIÓ A ESCOLES 

Contacteu amb l’Escola de Consum de Catalunya, un servei públic gratuït que pretén afavorir la presència de l’educació del consum dins de l’àmbit educatiu català, mitjançant xerrades i tallers adreçades als infants en tots els nivells formatius.

d) ATENCIÓ A ENTITATS 

Us facilitem informació sobre temes de consum i us oferim xerrades sobre aquells temes que interessi a la vostra entitat. Contacteu aquí.

Servei de consum de la Diputació de Barcelona

OFICINA MÒBIL D’ATENCIÓ AL CONSUMIDOR

Per atendre les vostres consultes i oferir-vos informació sobre temes de consum, l’Ajuntament de Subirats i la Diputació de Barcelona organitzen una visita de l’oficina mòbil d’informació al consumidor.

DIA: 30 de gener de 2020

HORARI: de 12 a 13 h

LLOC: Plaça Subirats – Sant Pau d’Ordal

Us atendran tècnics de la Diputació de Barcelona gratuïtament i de manera personalitzada en aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit del: consum, comerç, drets dels consumidors, compra i/o lloguer d’habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garanties de productes, serveis post-venta, assegurances, viatges, etc…

Links

TEMES

X