BUSCADOR

Servei d’informació per WhatsApp

Connectats amb tu. Servei d’informació per WhatsApp de l’Ajuntament de Subirats

L’Ajuntament de Subirats ha activat el servei de missatgeria de Whatsapp a través del qual es difondran missatges sobre temes relacionats amb l’agenda, serveis públics, subvencions, bonificacions, incidències o altres temes d’interès municipal.

El servei serà unidireccional i els usuaris no podran interactuar entre ells ja que no es tracta d’un xat sinó d’un grup de difusió de missatges. L’Ajuntament no respondrà cap missatge rebut a través d’aquest canal.

Per activar el servei:

1. Registreu-vos al formulari

2. Afegiu el número de l’Ajuntament al llistat de contactes, 682 612 855, recomanem desar-lo amb un nom que sigui fàcil d’identificar, per exemple, Info Subirats.

Per deixar de rebre les informacions només heu d’esborrar el numero de mòbil de l’Ajuntament dels vostres contactes.

Si necessiteu ajuda per activar el servei, podeu dirigir-vos a l’Ajuntament en l’horari d’atenció al públic.

NOTA IMPORTANT: Perquè el sistema informàtic funcioni correctament, preguem no utilitzeu els accents en els noms i cognoms, doncs dificulta la lectura posterior de les dades i pot produir errors de sistema. Moltes gràcies.

    Accepto la política de privacitat

    Avís legal

    Les dades que vostè ens proporciona en aquest formulari passaran a formar part dels respectius fitxers automatitzats, el responsable dels quals és l’Ajuntament de Subirats. Vostè pot exercir els drets que la Llei li reconeix davant de l’oficina d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament de Subirats. L’exercici dels drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició es podrà exercir mitjançant petició enviada a l’adreça, o presentada per escrit davant de l’oficina d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament de Subirats.

    NOTA: El contingut de les informacions que es facin arribar per via Whatsapp, en cap cas tenen la consideració de notificació als efectes del que disposa la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, ni tindran més eficàcia que la informativa.

    X