BUSCADOR

Transport públic i mobilitat

Com arribar a Subirats

EN TREN

L’estació de Rodalies Renfe es troba a sols 10 minuts del poble de Lavern i 30 minuts del poble de Sant Pau d’Ordal. Si es vol visitar Subirats des de Barcelona la manera més còmoda de fer-ho és utilitzant els trens de Rodalies. Més informació en Rodalies de Catalunya.

A l’arribada a l’estació de tren practica la mobilitat sostenible i lloga una bicicleta a EnobicingPenedès per moure’t pel municipi.

Trens de rodalies renfe
RENFE a través de la línia R-4 (Manresa i Terrassa – Barcelona – Sants Vicenç de Calders) disposa de trens de rodalies en un agradable trajecte que recorre les poblacions del Penedès. El trajecte Barcelona – Lavern-Subirats és de 50 minuts, amb una freqüència de trens cada hora dies feiners i 30 minuts els caps de setmana.

EN COTXE

Subirats, a mig camí de Barcelona i Tarragona, es troba a la comarca de l’Alt Penedès. Per la seva privilegiada situació geogràfica es troba perfectament comunicada a través de l’eix de comunicacions que representa l’AP-7, la N-340 i la C-15. Les poblacions properes són Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia, Sitges i Vilanova i la Geltrú (mar), Igualada i Manresa (muntanya).

Des de Barcelona (Capital de província)
Per l’Autopista de la Mediterrània AP-7 (sortida 27) o la N-340 direcció Tarragona. Duració aproximada del trajecte: 40 minuts.

Des de Tarragona (Capital de província)
Per l’Autopista de la Mediterrània AP-7 (sortida 27) o la N-340 direcció Barcelona. Sortida 27. Duració aproximada del trajecte: 40 minuts.

Des de Sitges i Vilanova i la Geltrú (Costa)
Per la C-15 direcció Vilafranca del Penedès. (sortida Vilafranca del Penedès est). Duració aproximada del trajecte: 20 minuts.

Des d’Igualada i Manresa (Interior)
Per la C-15 direcció Vilafranca del Penedès. Duració aproximada del trajecte: 30 minuts.

AMB BUS

A Subirats trobareu tres línies interurbanes per moure’t en bus pel municipi i dues línies interurbanes que connecta el municipi amb Barcelona. Les parades principals de bus estan als pobles d’Ordal, Lavern i Sant Pau d’Ordal.

Bus interurbà Subirats
Gestionat per Autocars Vendrell
Consulta els horaris de les Línies:
Línia 1090 A – Línia 1090 B – Línia 1092

Bus interurbà Barcelona al Penedès per Subirats
Gestionat per Autocars Soler i Sauret
Consulta els horaris de les Línies:
Línia 57 – Línia 50

SERVEI DE TAXI

Xavier Anglada: 619 144 943

Pere Vendrell: 669 776 868

Servei de taxi a Sant Sadurí d’Anoia: 93 89104 28

SERVEI PER LA MOBILITAT

Mou-te en transport públic
Troba el millor itinerari per viatjar a Subirats des de tot Catalunya utilitzant únicament els modes de transport públic: mou-te.gencat.cat

Mou-te per carretera
Consulta l’estat del trànsit al web oficial de mobilitat de la Generalitat de Catalunya:
mobilitat.gencat.cat

Consulta la guia de carrers
Consulta la guia de carrers mercuri.icc.cat

A Subirats, mou-te de manera sostenible

Des de l’Ajuntament de Subirats volem facilitar la transformació cap a un model de mobilitat més sostenible per millorar la qualitat de vida tant de les persones que vivim a Subirats com dels turistes que ens visiten durant l’any.

Contribuir en la transició cap a un model de societat més sostenible significa acceptar compromisos ambientals concrets i, per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Subirats proposem un seguit de mesures per dur a terme al municipi.

Visita la nostra pàgina de mobilitat sostenible

Descarregat el catàleg