BUSCADOR

Transport públic i mobilitat

A Subirats operen quatre companyies d’autobusos que permeten connectar el nostre municipi amb els pobles veïns i la ciutat de Barcelona.

Una d’aquestes companyies ofereix també el servei de bus interurbà que connecta, de dilluns a divendres, els diferents nuclis de Subirats.

Al poble de Lavern hi ha l’estació de Rodalies Renfe de la línia R4 (Manresa-Sant Vicenç de Calders) i que està situada a uns 1.500 metres del centre del poble.

A més, Subirats compta amb el servei de dos taxistes.

MOU-TE amb transport públic per Catalunya

El Mou-te amb transport públic per Catalunya és el cercador de rutes o router a Internet promogut per la Generalitat de Catalunya amb la voluntat d’anar integrant tota l’oferta de transport públic que opera dins del territori català.

Les dades que integren aquest sistema d’informació les aporten els diferents organismes titulars dels serveis públics de transports i els operadors del sistema.

El cercador ofereix diverses rutes de transport multimodals en funció dels criteris especificats de cerca, considerant tant el transport públic urbà com l’interurbà i els trams a realitzar a peu tant per arribar al punt més proper de transport públic com per efectuar els intercanvis entre els modes de transport.

Permet obtenir la informació actualitzada dels horaris, les línies de transport, les incidències o les afectacions al servei.

Accedeix a l’aplicació fent clic aquí

CONTACTES I ENLLAÇOS

Autocars Vendrell – Tel. 93 892 25 44 – Pàgina web
Hillsa – Tel. 93 891 25 61 – Pàgina web
Hispano Igualadina – Tel. 902 29 29 00 – Pàgina web
Soler i Sauret – 93 632 51 33 – Pàgina web
Rodalies Renfe – Pàgina web
Taxi Xavier Anglada – 619 144 943
Taxi Autocars Vendrell – 93 892 25 44 / 669 776 868

X