BUSCADOR

Pla de voluntariat a Subirats

L’Ajuntament de Subirats i Creu Roja Alt Penedès han signat un conveni per desenvolupar el Pla de voluntariat al nostre municipi i gràcies amb aquest acord ha entrat en funcionament un Punt de suport al voluntariat.

Un cop per setmana una tècnica de Creu Roja fa atenció al municipi per coordinar i tirar endavant diferents accions.

La primera acció que s’ha posat en marxa és atendre les persones en situació d’aïllament social i solitud, a través del projecte d’acompanyament a la gent gran.  Aquest servei de voluntariat està enfocat a oferir una estona de lleure amb la gent gran als seus domicilis per prendre un cafè mentre es conversa, es juga a cartes, es fa un passeig…

Per altra banda, també s’ha començat a treballar en l’àmbit de la Intervenció Social per pal·liar les carències econòmiques i socials de persones que es troben en situació de vulnerabilitat.

Actualment Subirats compta amb una desena de persones voluntàries però el projecte necessita més. Busquem voluntaris i voluntàries que vulguin prestar el seu temps en aquells projectes que siguin necessaris per la població.

El voluntariat és un pilar fonamental per poder desenvolupar totes aquestes accions. Si vols formar-ne part o necessites més informació pots contactar:

 • Per telèfon:  656959003
 • Per correu electrònic: sheila.carballo@creuroja.org
 • Omplint el següent formulari perquè ens posem en contacte amb tu

NOTA IMPORTANT: Perquè el sistema informàtic funcioni correctament, preguem no utilitzeu els accents en els noms i cognoms, doncs dificulta la lectura posterior de les dades i pot produir errors de sistema. Moltes gràcies.

  Accepto la política de privacitat

  Avís legal

  Les dades que vostè ens proporciona en aquest formulari passaran a formar part dels respectius fitxers automatitzats, el responsable dels quals és l’Ajuntament de Subirats. Vostè pot exercir els drets que la Llei li reconeix davant de l’oficina d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament de Subirats. L’exercici dels drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició es podrà exercir mitjançant petició enviada a l’adreça, o presentada per escrit davant de l’oficina d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament de Subirats.

  NOTA: El contingut de les informacions que es facin arribar per via Whatsapp, en cap cas tenen la consideració de notificació als efectes del que disposa la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, ni tindran més eficàcia que la informativa.

  X