BUSCADOR

La Cursa de les Caves 2013

El passat diumenge, dia 3 de novembre, es va celebrar la 3a edició de la Cursa de les Caves.  Van participar un total de 87 persones en la cursa de 5 km. Quant a la cursa de 10 km, la van córrer un total de 183 atletes.  Al web Athletic Events hi teniu les classificacions.

El guanyador de la cursa de 10 km, Manuel Torres, del Club Esportiu Penedès

El dia fou assolellat i prou càlid per l’època de l’any. El recorregut, segons l’opinió d’alguns participants, fou dur i tècnic i, al mateix temps, molt entretingut. A més, alguns corredors van marxar contents a casa i amb un bon record del Penedès gràcies al sorteig, un cop finalitzada la cursa.

L’ambient fou molt bo i gens estressant, al contrari de les curses multitudinàries.

Pel que fa al recorregut, la cursa de 10 km recorre dues vegades el circuit que transcorre majoritàriament per asfalt, exceptuant un 10% que és terra i que creua les vinyes de Subirats. Segons la descripció dels organitzadors, es tracta d’un circuit una mica tècnic, ja que compta amb algunes baixades i una pujada en asfalt. També cal tenir en compte que és un circuit ràpid amb un desnivell de 57 metres des del punt més alt al punt més baix.

L’Esteve Casas Ros, veí dels Casots, va ser el guanyador en la categoria del Municipi de Subirats.