BUSCADOR

Arriba a la Capital de la Vinya el 14è Subirats Tasta’l

Arriba a la Capital de la Vinya el 14è Subirats Tasta’l

El proper diumenge 25 de novembre, d’11 a 15 hores, la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal, acollirà la catorzena edició d’una de les fires de vins, caves, productes de la terra i gastronomia més importants de la comarca.

L’Ajuntament de Subirats té el plaer de presentar-vos una nova edició del Subirats Tasta’l, enguany, dedicat al món de la pagesia.

La fira de vins, caves, productes de la terra i gastronomia que s’organitza conjuntament des de les regidories de Promoció Econòmica i Turisme, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, arriba enguany a la seva catorzena edició.

El Subirats Tasta’l és una fira per gaudir en família dels productes de proximitat i qualitat que s’elaboren al municipi.

És una fira que es consolida any rere any com a punt de trobada per als professionals i amants de la cultura enogastronòmica.

El Subirats Tasta’l es complementa amb altres activitats lúdiques que fan de la mostra un esdeveniment de referència a la comarca on hi pot participar tota la família.

L’encarregat d’inaugurar el 14è Subirats Tasta’l serà enguany l’alcalde d’Avinyonet del Penedès, l’Il·lm. Sr. Oriol de la Cruz Marcè. L’acte oficial d’inauguració es farà a les 10.30 h a la sala de Plens de l’Ajuntament de Subirats. A continuació, la comitiva es desplaçarà a peu fins a la plaça Subirats.

Pel que fa a les activitats complementaries, destaca el curs d’iniciació a la marxa nòrdica a càrrec de Marxen Nòrdic Walking Penedès i l’exposició “Subirats i pagesia” que s’ubicarà a la sala del Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal i es complementa amb l’escenificació de diàlegs del projecte “Llegat de poble”.

En l’edició d’enguany comptem amb la participació especial del Consell Regulador IGP Gall del Penedès amb degustacions elaborades per restaurants del municipi.

Com cada any, el més petits podran gaudir de tallers i jocs relacionats amb la cultura del vi i el cava de la mà de Fem Vinya i ArqueoVits i també, com a novetat, passejades en poni.

També, per als més petits, activitats com la narració del conte “La Kesse i el Kosse a la Font de la Canya”, a càrrec d’ArqueoVitis i el taller “Fem cistelles pels ous de les gallinetes” a càrrec de Zig Zag.

Un any més comptem amb la col·laboració de les companyies de teatre “En Obres” de Lavern i “La companyia es grata” de Can Rossell que animaran la fira i interactuaran amb els visitants.

Altres activitats complementaries són:

* D’11 a 14 h – Servei de lloguer de bicicletes.

* A les 12 h – Tast de caves de Subirats.

* A les 13 h – Tast d’esperanto.

* A les 13.30 h – Maridatge llaminer.

 

Amplia aquesta notícia aquí

Descarrega aquí el tríptic informatiu del 14è Subirats Tasta’l

Descarrega aquí el cartell del 14è Subirats Tasta’l

 X