BUSCADOR

Recollida d’aliments i joguines

Recollida d’aliments i joguines

Arrel de la proposta de la Comissió Executiva i el Consell Directiu de l’Associació de Municipis per la Independència, el passat dimarts dia 6 de desembre, els regidors de Subirats van obrir les portes de l’Ajuntament. Aquesta proposta anava adreçada als electes locals i no implicava, per tant, la mobilització dels funcionaris. Com a protesta d’acció en positiu, els regidors van organitzar una campanya de recollida d’aliments i joguines i a les 12 del migdia van llegir el manifest de l’Associació de Municipis per la Independència “Treballem per Catalunya” que denuncia que la interpretació de la Constitució està “clarament polititzada per un tribunal il·legítim com el Tribunal Constitucional”.

Principalment, els aliments més recaptats han estat paquets de llegums secs, ampolles d’oli, ampolles de llet, llaunes de conserva, paquets de galetes i cereals, sucre i farina, d’entre altres. Pel que fa el material higiènic van recaptar, sabó de mans, gel, xampú, desodorants, pasta de dents i detergent per la roba. També van recollir una considerable quantitat de   joguines pe ls més petits i roba d’abric.

familiaUna de les aportacions d’aliments es va fer amb l’esforç de tots el voluntaris de l’ADF de Subirats.

adfEl repartiment de tots els aliments i joguines es farà mitjançant els Serveis Socials de l’Ajuntament.

La recollida de material es mantindrà activa fins al proper 23 de desembre. Es podran lliurar els productes a l’Ajuntament de Subirats en l’horari habitual d’atenció al públic, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dissabtes de 9 a 13 hores.

Us animem a participar en aquesta campanya en benefici dels qui més ho necessiten i volem agrair a tots els veïns i veïnes les aportacions realitzades.