BUSCADOR

L’Ajuntament de Subirats recull aliments, material higiènic i joguines

L’Ajuntament de Subirats recull aliments, material higiènic i joguines

El proper dimarts dia 6 de desembre, de 10 a 13 hores, l’Ajuntament de Subirats romandrà obert per recollir aliments, material higiènic i joguines. Els regidors i regidores de l’Ajuntament de Subirats seran els encarregats d’obrir les portes i coordinar la recollida d’aquests productes que es lliuraran després als Serveis Socials de l’Ajuntament perquè en faci el repartiment entre les persones que més ho necessiten.

alimentsPel que fa als aliments, els més adients per la donació són llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva de peix i aliments infantils. Aquest són aliments d’alt valor nutritiu, bàsics en l’alimentació de les persones.

Pel que fa a material higiènic proposem raspalls de dents, pasta, sabó de mans, gel, champú i bolquers.

Les joguines preferiblement han de ser noves o amb poc ús. Haurien d’acomplir els següents criteris: homologades, no bèl·liques, no sexistes i per a infants entre 0 i 13 anys.joguines_4

La recollida de material es mantindrà activa fins al proper 23 de desmebre. Es podran lliurar els productes a l’Ajuntament de Subirats en l’horari habitual d’atenció al públic, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dissabtes de 9 a 13 hores.

Us animem a participar en aquesta campanya en benefici dels qui més ho necessiten.