BUSCADOR

Maridatge guiat “Tasta Subirats”

Maridatge guiat “Tasta Subirats”

 MARIDATGE GUIAT “TASTA SUBIRATS”

El proper diumenge 27 de novembre durant l’edició del 12è Subirats Tasta’l, es realitzarà un maridatge harmonitzat amb vins de Subirats i platets elaborats pels restaurants de la Mostra.

El maridatge guiat, amb el nom de Tasta Subirats, comptarà amb la participació dels cellers: Albet i Noya, Covides i Oliver Viticultors, i els restaurants: Cal Matías, Cal Xim i Cal Blay.

El maridatge estarà dirigit per l’enòleg Lluís Ràfols.

L’activitat, forma part de les activitats complementaries de la Mostra de Vins, Caves i Productes de la Terra, una acció promocional que busca donar a conèixer la qualitat dels vins i la gastronomia elaborada al municipi.

Proposta de 3 vins i 4 platets pel maridatge

Torradeta de Foie Micuit caramel·litzat amb sal Maldon i Emulsió de carbassa amb oli d’oliva verge i mel amb les seves pipes del restaurant Cal Matías.

Vi blanc jove elBlancXXI – Albet i Noya

Arròs de verdures i bolets del restaurant Cal Xim.

Vi rosat Duc de Foix Cabernet Sauvignon – Covides

Suprema de lluç de pinxo i gambes de Vilanova al vapor de cava amb cru-cuit de verduretes del Grup Cal Blay.

Vi blanc Xarel·lo 10.000 HoresOliver Viticultors

El maridatge Tasta Subirats tindrà lloc a la Sala de Cal Sadoni a les 13.30h,durada d’una hora i té un preu promocional de 6€. Cal passar abans per l’estand de Tiquets de la Mostra per adquirir l’entrada al maridatge.

El nombre de places és limitat i es pot fer inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme de Subirats a través del correu: info@turismesubirats.cat. El mateix dia caldrà adreçar-se al punt d’informació de la mostra.

Díptic de la Mostra [+]

Plànol de la Mostra [+]

Tot això i més a Subirats, Capital de la vinya!