BUSCADOR

Festa Major Sant Pau d’Ordal

Festa Major Sant Pau d’Ordal

FESTA MAJOR 2016

SANT PAU D’ORDAL

Del 23 de gener a l’1 de febrer

Omplir la sala del Centre Agrícola de gom a gom per escoltar el pregó i prendre una copa de cava en acabar, retrobant-nos amb amics i familiars. La tradicional sardinada popular acompanyada amb un bon porró de vi desafiant el fred d’hivern. Les ganes dels nostres petits esportistes de guanyar els seus partits en un cap de setmana tan especial. La crítica i la sàtira dels Diables com la millor manera de riure’s de nosaltres mateixos. La cultura popular recorrent els carrers de Sant Pau gràcies a la cercavila de l’esplai.

I una de les imatges més boniques del cap de setmana: omplir la plaça Subirats amb rotllanes ben grans de sardanes. Un dels símbols representatius de com la Festa Major de Sant Pau manté vives les tradicions catalanes.

Aquests només són alguns dels moments que enes regala cada any la Festa Major i que aquest 2016 ens disposem a gaudir una vegada més. Des de la Junta del Centre Agrícola us volem desitjar molt bona Festa Major i que la gaudiu al màxim perquè és la nostra festa, la que fem possible entre totes i totes, un tresor que tenim entre mans i que hem de mantenir per molts anys.

La Junta

Descarregueu aquí el programa d’actes