BUSCADOR

L’estiu a Subirats arrenca amb les Nits a la fresca

L’estiu a Subirats arrenca amb les Nits a la fresca

Un any més la Regidoria de Cultura de Subirats organitza les Nits a la Fresca, una proposta d’actuacions musicals per amenitzar les nits d’estiu oberta a tothom.

La primera cita serà el divendres 26 de juny a les 22 h a la Casa Ravella d’Ordal. El trio format per Javi Martínez, Ramón Chacón i Xavi Díaz, els Strings Guitar Trio, amenitzaran la nit amb un concert on conviuran el gypsy jazz, el swing, el pop i el flamenc entre d’altres.

El 28 de juny, en el marc de la Festa Major de Lavern, ens traslladarem a la plaça de l’Ateneu. En aquesta ocasió ho farem al migdia, a les 13 h, per gaudir de l’audició i ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Maricel.

El divendres 10 de juliol a les 22 h gaudirem del Duet d’Ambient al poliesportiu de Casablanca, al Barri de Sant Joan, que oferirà un repertori en directe per ballar mambo, bossa nova, balades, boleros, cúmbies, txa-txes, merengue, pop, rock, salsa, banda i rock&roll.

L’endemà, l’11 de juliol, la cita serà a la mateixa hora al Castell de Subirats, a la plaça del Mirador. La Coral Laroc de Vilafranca del Penedès oferirà un concert molt especial als assistents.

I l’actuació que tancarà el cicle de concerts de les Nits a la fresca, serà el divendres 24 de juliol a les 22 h al celler d’Oliver Viticultors, al Maset de Cal Xic a Can Batista. El Quartet Ensems, format per violinistes, viola i violoncel oferirà una actuació de música clàssica en un entorn més que apropiat.

L’entrada és lliure i gratuïta a tots els actes.