BUSCADOR

El programa de TV3 ‘Divendres’ serà a Subirats la setmana vinent

El programa de TV3 ‘Divendres’ serà a Subirats la setmana vinent

El programa ‘Divendres’ de TV3 visitarà Subirats la setmana vinent. L’equip d’exteriors que cada setmana es desplaça a un municipi de Catalunya s’ubicarà a la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal els dies 8 i 9 de juny, des d’on aniran fent connexions en directe al plató del programa que totes les tardes condueix el presentador Xavi Coral.

fotoEl dia 10 de juny la connexió es farà des de les vinyes que hi ha davant les Caves Llopart, al nucli dels Casots. El rodatge és públic i en directe.

Des de l’Ajuntament de Subirats fem una crida a la participació de tots els veïns i veïnes per tal que s’acostin als dos punts de connexió entre les 16.30 i les 19.45 hores.

Vols assistir com a públic al plató de TV3?

TV3 posa a disposició de l’Ajuntament un autocar gratuït amb cinquanta-cinc places per assistir en directe al programa del divendres 12 de juny, als estudis de Televisió de Catalunya de Sant Joan Despí. L’autocar sortirà a les 14 hores de la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal i hi tornarà després del programa (a les 20.30 h aprox.).

Per assistir com a públic caldrà inscriure’s trucant a l’Ajuntament de Subirats, al telèfon 93 899 30 11, abans del dia 11 de juny. L’edat mínima per assistir és de 14 anys.