BUSCADOR

El 19 d’abril se celebra la 4a edició de la Festa del Medi Ambient i el Mercat de 2a mà. Vols participar-hi?

El 19 d’abril se celebra la 4a edició de la Festa del Medi Ambient i el Mercat de 2a mà. Vols participar-hi?

19 D’ABRIL, 4ª edició de la FESTA DEL MEDI AMBIENT

Des del servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Subirats ja estem treballant en la següent edició de la Festa del Medi Ambient. Concretament, es preveu realitzar-la durant el matí del pròxim diumenge 19 d’abril al nucli de Lavern.

Hi haurà tallers infantils i familiars, jocs gegants, exposicions, estands de productes artesans, un mercat de segona mà i d’intercanvi… i obsequis per a tots els assistents. US HI ESPEREM!

medi ambient

INTERESSAT EN PARTICIPAR-HI?

Qui estigui interessat en tenir-hi un estand (amb algun tipus de vincle amb el Medi Ambient: productes artesans i ecològics, una associació o entitat amb inquietuds mediambientals, tallers o espectacles….etc), pot contactar amb nosaltres al telèfon de l’Ajuntament (93 899 30 11, Anna), o per correu electrònic (mediambient.subirats@diba.cat) i ho valorarem.

TERMINI MÀXIM EL 7 D’ABRIL

MERCAT DE SEGONA MÀ I D’INTERCANVI:

Ets un particular, i vols disposar d’un espai en el mercat de segona mà i d’intercanvi durant la Festa del Medi Ambient?

Porta roba, llibres, jocs, objectes vells o nous que ja no et siguin necessaris, que els vulguis vendre o intercanviar

*Evitem que els objectes encara útils esdevinguin residus i humanitzem les relacions econòmiques.

Inscripcions obertes fins el 12 d’abril (places limitades, es reservarà els espais per rigorós ordre de sol·licitud). Enviar les dades (nom, e-mail i telèfon) a mediambient.subirats@diba.cat o contactar per telèfon (93 899 30 11, Anna).