BUSCADOR

Cultura Viva 2014. La recerca etnològica a Catalunya Presentació de projectes etnològics a Subirats

Cultura Viva 2014. La recerca etnològica a Catalunya Presentació de projectes etnològics a Subirats

El proper 28 de novembre, a les set de la tarda es realitzarà al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal (Pl. de Subirats, s/n, Sant Pau d’Ordal – Subirats) la propera activitat del programa Cultura Viva 2014. La recerca etnològica a Catalunya.

Durant aquesta nova actuació del programa Cultura Viva 2014 es durà a terme la conferència “Les barraques de pedra seca a Subirats”, a càrrec de Jaume Rovira, del Centre d’Estudis de Subirats, i es presentarà el projecte “Els triangle dels oficis: La Sénia, Mas de Barberans i la Galera” , a càrrec de Victòria Almuni, del Centre d’Estudis Seniencs.

A més, presentació del reportatge: “El CESUB al Marroc – Congrés Internacional de Pedre Seca – Setembre 2014″ a càrrec de Rosa Vendrell, membre del CESUB i ponent al congrés.

Aquesta activitat està organitzada per la Direcció General Cultura Popular i Tradicional del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Ramon Muntaner, l’Institut d’Estudis Penedesencs, el Centre d’Estudis de Subirats i el Centre d’Estudis Seniencs.