BUSCADOR

Fira d’Ordal 2014 “La Garlanda”

Fira d’Ordal 2014 “La Garlanda”

 

 

La 2ª edició de la Fira de la Garlanda a Ordal reuneix un gran número de parades que permet conèixer i comprar productes de proximitat elaborats al Penedès. Una fira per tota la família on gaudireu d’una completa oferta gastronòmica. A les parades trobareu; vins, caves, cervesa artesana, plats elaborats pels restaurants, així com, altres productes artesans com mel, melmelada de raïm, bolets, xarcuteria d’autors i embotits, formatges, plantes aromàtiques i medicinals, oli d’oliva, productes d’horta i fruita, i la tradicional Garlanda d’Ordal, la qual dóna nom a la Fira.

Un valor afegit a la fira gastronòmica, és la seva intensa programació, amb un ampli ventall d’activitats durant tot el dia. Hi haurà taller de titelles, trobada de capgrossos, una paella popular, així com, concerts i activitats per als més petits.

L’objectiu és valoritzar els productes de proximitat i gaudir d’un dia festiu a Subirats, Capital de la Vinya. Recordeu, el 12 d’octubre veniu a gaudir d’un diumenge de sabors a Ordal. Podeu consultar el programa d’activitats cliquant aquí.