BUSCADOR

Aprofita el torneig de futbol 7 a Sant Pau d’Ordal per descobrir Subirats

Aprofita el torneig de futbol 7 a Sant Pau d’Ordal per descobrir Subirats

 El nostre municipi acollirà el cap de setmana del 28 i 29 de juny la setena edició del Torneig de Futbol 7 – Copa Penedès TV – Gran Premi Consell Comarcal, tal i com es va fer públic a la presentació de l’acte el 24 d’abril passat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Subirats, en presència dels organitzadors de l’esdeveniment (Televisió de Vilafranca i Associació de Promoció de l’Esport), el conseller comarcal d’Esports Xavier Rojo, l’alcalde de Subirats i la regidora d’Esports del municipi.

 Isabel Esteve va agrair als organitzadors la confiança que han dipositat en el nostre municipi per acollir aquesta edició, sobretot tenint en compte els bons resultats de participació dels darrers anys i el llistó tan alt que han deixat els anteriors municipis organitzadors (Vilafranca i Sant Sadurní).

 També va destacar que la celebració d’aquest torneig té per Subirats un sentit especial per l’extensió i característiques del municipi, ja que aquest esdeveniment és una manera de crear lligams entre els diferents nuclis representant la globalitat de Subirats. És per això que esperem que aquest any, una vegada més, els nens i les nenes del nostre municipi representin amb orgull la seva samarreta.

 Tots els assistents van coincidir en l’opinió que l’elecció del municipi de Subirats com a seu d’aquest torneig ha estat un gran encert per disposar d’unes instal·lacions esportives preparades i enclavades en un paisatge immillorable.

L’alcalde de Subirats va voler destacar que el torneig coincideix amb el Mercat del Préssec d’Ordal i la temporada d’estiu a les piscines i que des de l’Ajuntament es treballarà perquè els visitants disposin d’una oferta turística i de lleure basada en els atractius del nostre territori, per tal que aquesta setena edició sigui un èxit i un referent a la comarca.[+] [+]

 

camp sant pau