BUSCADOR

La Companyia es Grata: èxit amb Crim S.A.

La Companyia es Grata: èxit amb Crim S.A.

La Companyia es grata, el grup de teatre de Can Rossell – Subirats, ens transmet la crònica de les seves últimes representacions de l’obra “Crim S.A.” :

Aquesta companyia teatral va aconseguir un any més, com ja és tradició el dia de St. Esteve, un espectacular resultat amb gran aforament al Centre Recreatiu de Can Rossell amb l’obra “CRIM S.A.”. I darrerament, el passat 9 de febrer va tenir una impressionant acollida a l’Ateneu Agrícola de Lavern.

crimSA

 

Escrita per José A. Bielma, i protagonitzada per Laura Bielma i un recull de joves actors com ara Elena i Núria Mallofré , Foix Nonide i Jordi Bielma (entre 12 i 14 anys), i d’altres com, Lluís Alonso, Montse Casals, Nati Casals, Carlos Miralles, Pere Vendrell i José A. Bielma (director). A l’obra destaquen els diàlegs, les expressions, i els elements còmics. És una comèdia que entrellaça personatges tan dispars com l’assassí de la serra elèctrica amb hèrnia discal, el Ministre Wert, el borratxo que practica ioga, una trucada de la casa Reial… i moltes altres situacions surrealistes en una història trepidant i divertida.

Mai heu pensat en liquidar al vostre banquer, al vostre cunyat, o al vostre veí…? CRIM S.A. és una obra carregada d’ironia i sàtira, però que donen molt de joc humorístic, i que ens ha fet riure molt, la qual cosa s’agraeix en aquests temps que corren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

En aquest impressionant resultat, cal destacar el treball de Maria Cano (vestuari i maquillatge), Toni Fernández (música i llums) i l’escenografia de Nati Casals. Fotografia: Cristina Moriano. Agraïments als col•laboradors: Ajuntament de Subirats, Autoescola Torrelavit, Bodegues Torres, Mel Can Mallofré, Oriol Jardiners, Assessoria Lajusticia.

Fdo C.M.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tot això només passa a Subirats, Capital de la Vinya!