BUSCADOR

Teatre: CRIM S.A. a Lavern

Teatre: CRIM S.A. a Lavern

El proper diumenge 9 de febrer a les 7 de la tarda a l’Ateneu Agrícola de Lavern (Subirats), hi haurà una representació de teatre amb l’obra CRIM S.A. escrita i dirigida per José Bielma i representada pel grup de teatre La Companyia es grata de Can Rossell de Subirats.

ateneu

Aquest Sant Esteve passat (26 de desembre) ja es va representar aquesta mateixa obra al Centre Recreatiu de Can Rossell i el Nadal anterior, La Companyia es grata també ens va entretenir amb l’obra Hotel Muntanyà, ambdues de José Bielma.

[+] Informació sobre Lavern

 

 

L’Ateneu Agrícola de Lavern és l’associació cultural dels veïns de Lavern, al municipi de Subirats, a l’Alt Penedès. Fundat l’any 1918, forma part de la Federació d’Ateneus de Catalunya. L’Ateneu es dedica a promocionar la cultura del poble i proporciona un espai de lleure tant per als veïns que en són socis com per als visitants.

L’any 2009 s’inicià la primera fase de la remodelació del local anomenat “El Cafè” el qual es va fer completament nou. L’Ateneu també compta amb un teatre, anomenat “la Sala” plenament operatiu però pendent d’una futura remodelació

Des de l’Ateneu es fomenten moltes de les activitats culturals de Lavern. El millor exemple és la Festa Major, que té lloc l’últim cap de setmana de juny i que, a diferència del que és normal a molts de municipis de Catalunya, s’organitza íntegrament per la Junta de l’Ateneu, és a dir, pels veïns i vïnes del poble.

A més a més de la Festa Major també s’organitzen les festes de Carnaval, les festes de Maig, la festa del Most i els actes Nadalencs.

L’Ateneu s’organitza entorn de la Junta. Aquesta està formada per sis famílies del poble per un període de dos anys. D’aquesta manera tots els socis en formen part cada cert temps.

Periòdicament l’Ateneu publica la seva revista informativa anomenada El Serral.

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!