BUSCADOR

Pedalada Rocallons 2014

Pedalada Rocallons 2014

L’edició d’enguany de la pedalada en BTT Rocallons promet ser una de les curses més entretingudes de la zona: amb nous corriols i trialeres per garantir la diversió dels participants. La cursa prendrà inici el diumenge 2 de febrer, a les 9:30 h del matí a Sant Pau d’Ordal, a la plaça de Subirats.

rocallons2014
L’itinerari és un recorregut de 33km amb un desnivell acumulat de 1000m aprox. que transcorreran per camins, corriols i trialeres de la serra d‛Ordal i de l‛entorn de Sant Pau d’Ordal, Subirats. Quant a la dificultat de la cursa, aquesta és física i tècnica, amb una valoració mitja-alta. Cal recordar que l’ús del casc és obligatori.

Les inscripcions són limitades a 400 participants i es poden fer anticipades, pel web, o el mateix dia a partir de les 8h del matí. Hi haurà premis en metàl•lic als tres primers en categoria masculina i femenina (1er 100€ 2on 50€ 3er 25€).

Val a dir que el pas per finques particulars (vinyes i camps) es d‛ús exclusiu del dia de la pedalada. Es demana que no es passi per aquestes propietats privades la resta de l‛any.

[+] Informació i inscripcions
Contacte: Rocallons@gmail.com

Rocallons by Turisme de Subirats

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!

Etiquetes:
, , ,