BUSCADOR

Descobreix els orígens vitivinícoles

Descobreix els orígens vitivinícoles

Des del celler Eudald Massana Noya i Vicicling, s’ha organitzat una caminada pel proper dissabte 21 de desembre de 10 a 14 h. L’activitat consisteix en una excursió per les vinyes de Subirats i una visita al celler Eudald Massana Noya. ‘Descobreix els orígens vitivinícoles’ inclou una passejada a peu per les vinyes i una visita al celler Eudald Massana Noya, d’agricultura ecològica i biodinàmica, on s’aprendrà el procés complet per elaborar vins i caves, des de la vinya fins al celler.

A 2910

Els objectius d’aquesta descoberta consisteixen en conèixer la història del món vitivinícola des dels seus orígens, descobrir la vinya a l’hivern i conèixer i viure de primera mà les feines que es fan a la vinya en aquesta època de l’any.

Després de l’activitat, s’ofereix la possibilitat de reservar un restaurant de Subirats per dinar. I per acabar de passar el dia al Penedès, a la tarda es pot completar la passejada i la visita al celler del matí, visitant la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès. Un aparador d’aviram, gastronomia i vins del Penedès.

Lloc de trobada: 10 del matí a la Plaça Subirats, Sant Pau d’Ordal (davant del monument del Préssec d’Ordal).

Preu: 10€. Gratuït per a nens/es fins a 14 anys.

Inscripcions

Vicicling: 649 273 332 / info@vicicling.com

Eudald Massana Noya: 93 899 41 24 / enoturisme@massananoya.com

 

DESCOBREIX ELS ORÍGENS VITIVINÍCOLES