BUSCADOR

Caminada d’art i paisatge

Caminada d’art i paisatge

El proper diumenge 1 de desembre, l’escultor Josep Massana i la periodista Rosa Vendrell proposen una passejada per Subirats, Capital de la Vinya, per observar els elements paisagístics inspiradors de l’obra de l’artista MARQUES I SIGNES DEL PAISATGE. Aquesta caminada coincideix amb el 9è Subirats Tasta’l, una mostra imprescindible de vins, caves, gastronomia i artesania del municipi.
Els organitzadors defineixen l’activitat com a “Relleus, línies, perspectives, cal·ligrafies, arquitectura efímera, proporcions, llums i colors, elements conformadors d’un tresor patrimonial en constant transformació. Caminant per les vessants més altes dels voltants de Sant Pau d’Ordal, ens aturarem en punts d’inspiració i veurem l’origen del procés de creació artística: paisatge, dibuix, relleu i obra tridimensional. Segons Josep Massana, ens podem preguntar si el treball del camp comporta la consciència de fer art. Sigui com sigui, és d’una riquesa visual enorme”.

IMG_0505 (Copiar)

La trobada és a la Plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal, davant l’escultura del préssec (del mateix autor) a les 9’30h del matí. Després de la passejada, es visitarà el taller de l’escultor. I tot plegat durarà unes 2 hores. Les places són limitades i l’aportació és de 8 euros.

Reserves: 650 473 639 – rovenmi@gmail.com

 

Caminada d’art i paisatge