BUSCADOR

Subirats i el Mercat del Préssec d’Ordal a la ràdio i la televisió

Subirats i el Mercat del Préssec d’Ordal a la ràdio i la televisió

TV3 a les activitats del Mercat del Préssec d’Ordal (16)

Un cop entrada la tardor i amb el Mercat del Préssec d’Ordal ja finalitzat es pot fer balanç de l’aparició als mitjans de comunicació. Es constata la presència que ha tingut a la premsa, com per exemple el reportatge sobre l’enoturisme a La Vanguardia, i la cobertura de la televisió amb TV3 i Penedès TV o promocionant el cicloturisme amb I love Penedès, però sobretot destaca la difusió a la ràdio. A continuació us oferim una mostra d’aquestes aparicions, les quals, fins que no torni la temporada del Mercat del Préssec d’Ordal l’any vinent, us recomanem les escolteu tastant la nova melmelada de Préssec d’Ordal.

El Mercat del Préssec d’Ordal se celebra tots els caps de setmana dels mesos de juny, juliol i agost a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal (Subirats), des de les 9 a les 14 hores. Els pagesos elaboradors d’aquest producte, amb denominació d’origen pròpia, el venen directament collit de les seves terres, i el Mercat és la millor oportunitat per aconseguir-lo amb degustació inclosa del maridatge de cava i Préssec d’Ordal “Música a Vinyes”, amb la qual són obsequiats tots els compradors del mercat.


Mostra un mapa més gran

L’alt valor qualitatiu que tenen aquests préssecs és conseqüència de dos factors molt importants i que no es donen enlloc més. Per una part el tipus de sòl calcari, típic de Subirats, i per l’altra la seva condició de conreu de secà que li dóna un aroma i un gust difícil de trobar en altres varietats. Si a aquests dos factors li afegim el fet que el producte es cull en les condicions òptimes de maduració, fa que el Préssec d’Ordal sigui conegut per les seves excel.lents qualitats aromàtiques i gustatives.