BUSCADOR

Tasta el Mercat del Préssec d’Ordal amb Albet i Noya

Tasta el Mercat del Préssec d’Ordal amb Albet i Noya

Els propers dissabtes 29 de juny, 20 de juliol i 17 d’agost, Albet i Noya juntament amb tres restaurants de Sant Pau d’Ordal (Subirats), Cal Xim, Cal Saldoni i Cal Pere del Maset, oferiran una experiència d’alta gastronomia relacionada amb el Préssec d’Ordal.

Els caps de setmana de juny, juliol i agost, de 9 a 14 hores, se celebra a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal el Mercat del Préssec d’Ordal, un producte d’alta qualitat i acabat de collir. Aquest any, Albet i Noya planteja la possibilitat de conèixer el mercat i la restauració que l’envolta des d’una vessant més lúdica i més gastronòmica. Farà gaudir als amants del vi i de la bona taula a través d’una ruta de tapes relacionades amb el protagonista del mercat, el Préssec d’Ordal.

Inauguració del Mercat del Préssec d'Ordal 2012 (1)

L’experiència començarà a Albet i Noya. Una visita a la vinya serà el punt de partida per conèixer aquest celler pioner en viticultura ecològica. Després, es baixarà al poble de Sant Pau d’Ordal per començar l’itinerari gastronòmic. El propi xef de cadascun dels tres restaurants oferirà una tapa inèdita que es maridarà amb un vi d’Albet i Noya. Serà un itinerari guiat en el que el Préssec d’Ordal, el vi i la bona companyia seran els ingredients perfectes per gaudir d’aquesta experiència. El preu és de 15 Euros per persona i cal contactar amb Albet i Noya a l’e-mail albetinoya@albetinoya.cat i al telèfon 93 899 4812 per a realitzar la ruta.

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!