BUSCADOR

Portes obertes al Centre de Documentació de l’Esperanto

Portes obertes al Centre de Documentació de l’Esperanto

Els dissabtes 28 de setembre, 26 d’octubre i 23 de novembre, d’11 a 13 hores, l’Ajuntament de Subirats ha organitzat jornades de portes obertes Centre de Documentació de l’Esperanto per celebrar l’obertura de l’equipament cultural inaugurat el passat 06 de juliol com espai expositiu amb diferents àmbits de divulgació sobre el moviment cultural de l’esperanto, la seva repercussió universal i, en concret, el seu impacte en la societat catalana i en l’àmbit local de Subirats.

El nou equipament cultural es posa en marxa amb l’exposició permanent d’una tria selectiva del fons de la col·lecció Lluís Hernández Yzal que conserva l’Arxiu Històric de l’Ajuntament de Subirats.

Complementari a la visita de l’exposició, es podrà fer per lliure, amb l’ajut d’audiodescripcions, la ruta autoguiada de l’esperanto pels racons més interessants de Sant Pau d’Ordal.

Informació pràctica per visitar exposició

Localització: Ajuntament de Subirats. Plaça l’01 d’octubre, s/n. Sant Pau d’Ordal 08739 (Subirats)
Horari: D’11 a 13 hores
Cost: Entrada gratuïta
Reserves: Recomanem inscripció prèvia omplint el formulari que trobareu al següent enllaç https://forms.gle/iqUnPPycarJ7MWjt7
Recomanacions: Es recomana fer la ruta autoguiada abans d’accedir a l’exposició
Punt d’inici de la ruta autoguiada: Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal, al costat del punt d’informació turística 24 hores trobaràs la placa informativa de la ruta, escaneja el codi QR per començar.

A partir de gener de 2025, cada quart dissabte de mes, tindrà lloc la ruta guiada de l’esperanto amb accés al Centre per veure l’exposició.