BUSCADOR

El Patronat de Turisme de Subirats renova la certificació de qualitat turística SICTED

El Patronat de Turisme de Subirats renova la certificació de qualitat turística SICTED

Entrega del distintiu de qualitat turística #SICTED 2013 #Subirats #CapitaldelaVinya #Enoturisme #Penedès

El Patronat de Turisme de Subirats ha renovat la certificació del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació (SICTED). L’ens coordinador del SICTED a l’Alt Penedès és el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, el qual va fer lliurament del distintiu recentment a l’acte celebrat al nou Cava & Hotel Mas Tinell. Juntament amb la resta d’empreses de la comarca que van aconseguir la certificació, també li van ser lliurats els distintius a les empreses turístiques subiratenques Cal Pelegrí, Cava Guilera i Autocars Vendrell.

El procés d’implantació del sistema de qualitat va arribar la temporada turística anterior després d’un any de treballs, el qual va coincidir l’any 2011 amb la millora de l’Estació Vitivinícola de Lavern (Subirats), situada a l’edifici de l’Estació de tren Lavern-Subirats, motivat pel 10è aniversari del Patronat de Turisme de Subirats, amb seu al mateix espai que l’Oficina de Turisme.

El SICTED és un sistema de gestió promogut per l’Instituto de Turismo de España (TURESPAÑA) i la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP), que té com a objectiu impulsar la qualitat en les destinacions turístiques; harmonitzar els nivells sectorials afavorint les actuacions integrals en les destinacions a llarg termini, i reforçar el teixit empresarial. El sistema aborda en el mateix procés i en la seva totalitat tots els subsectors que formen part de l’activitat turística d’una determinada destinació (allotjament turístic, restauració, empreses d’activitats turístiques, oficines de turisme, comerç, artesania, transports, guàrdia urbana, centres culturals, museus, palaus de congressos, servei de guies…), i així cada any s’haurà apliquen plans de millora.