BUSCADOR

Segon concert del 21è Festival Música a les vinyes

Segon concert del 21è Festival Música a les vinyes

El pròxim dissabte 27 de juliol a les 22:30h, el pianista Xavi Torres tancarà el festival amb el treball guardonat Quarentena Songs, concebut en el transcurs del confinament pandèmic, amb el qual ha obtingut el premi Enderrock-440 2024 al millor disc de jazz segons la crítica.

Durant un mes Torres va escriure, com si fos un exercici, una peça per dia. L’objectiu d’aquell exercici era mantenir encesa la flama de l’energia i la creativitat. El resultat és una música vinculada a la realitat del moment i a les seves lluites que parla per si sola. Recull un seguit de temes que expressen diferents sentiments, un recorregut que va de la tristesa a l’esperança, de la nostàlgia a la gratitud.

Torres estarà acompanyat pel contundent i melòdic contrabaix de Reiner Elizarde i la pulsació rítmica de l’Andreu Pitarch a la bateria. Més la col·laboració de Lluc Casares al saxo.

En acabar l’actuació, inclòs amb l’entrada, els espectadors gaudiran del tradicional maridatge davant la Confraria del Cava Sant Sadurní, on podran degustar vi, escumosos i Préssec d’Ordal, productes exquisits oferts en feliç maridatge. Els cellers de Subirats presents en el tast del segon concert són: Albet i Noya, Finca Batllori, Can Bas Domini Vinícola, Celler Carol Vallès, Cava Guilera, Oliver Viticultors i Bodegues Sumarroca. L’Associació de Productors del Préssec d’Ordal ofereixen el Préssec d’Ordal.

Com a novetat de l’edició d’enguany, abans del concert, es pot fer un tast al bar de vins del festival, instal·lat a Torre-roma a partir de les 20 hores. Servei ofert per The Wine Truck amb possibilitat de reservar el pack enogastronòmic a través de la web del festival.

L’Ajuntament de Subirats organitza el Festival Música a les vinyes amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Venda d’entrades aquí (en cas que quedin localitats disponibles, el dia del concert s’habilitarà un punt de venda d’entrades a taquilla).