BUSCADOR

IX Reconeixements Administració Oberta

IX Reconeixements Administració Oberta

Un any més l’Ajuntament de Subirats ha estat reconegut en la categoria Top10 de municipis d’entre 1.001 i 5.000 hab. en el marc de la IX edició dels Reconeixements Administració Oberta 2023 que atorga anualment l’AOC.

L’acte de lliurament dels guardons es va celebrar ahir a Salou i va comptar amb la presència de la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà, de la presidenta de Localret, Pilar Díaz i del director gerent de l’AOC, Santi Gallardo, entre d’altres.

La regidora Imma Gran i l’alcalde, Jaume Domènech, van assistir a l’acte per recollir el guardó concedit al nostre ajuntament.

Els Reconeixements Administració Oberta distingeixen set categories en funció del nombre d’habitants i la tipologia d’administració. Enguany han estat guardonats 100 ens locals catalans.

Aquest reconeixement té com a objectiu posar de manifest l’excel·lent feina de les administracions locals i aprendre de les millores experiències per a impulsar conjuntament un país digital i obert. L’AOC es basa en una metodologia pròpia que analitza amb rigor i a partir de dades objectivables, més de 30 indicadors dels 947 ajuntaments i 41 consells comarcals.

Subirats aconsegueix aquest guardó per tercera vegada, la primera va ser l’any 2020 i la segona l’any 2022.

Des de l’Ajuntament es vol agrair a tot el personal la seva feina, implicació, esforç i treball en equip, sense el qual no s’hauria aconseguit aquest reconeixement.

Més informació aquí.