BUSCADOR

Ruta “Última Defensa de Barcelona” Especial “Proclamació de la República”

Ruta “Última Defensa de Barcelona” Especial “Proclamació de la República”

7a Edició de la Ruta Última Defensa de Barcelona (5)

El proper diumenge 21 de d’abril, se celebrarà una nova edició de la Ruta “Última Defensa de Barcelona” que, amb motiu del 82è aniversari de la proclamació de la República el 14 d’abril de 1931, tindrà un recorregut especial. A més a més d’explicar els fets a l’àmbit espanyol i català que van provocar el canvi de règim després de la celebració d’unes eleccions municipals, dos dies abans, es comentaran les situacions i anècdotes que van succeir a nivell local.

7a Edició de la Ruta Última Defensa de Barcelona (8)

Els comentaris pels carrers, camins, camps i boscos de Subirats, alternarà la localització de les restes de la darrera defensa de Barcelona, a les muntanyes d’Ordal dins el municipi de Subirats, amb el relat de com es va viure en el temps de la República al món rural.

Atents a les explicacions

Així doncs us convidem a participar de la ruta que recorrerà els principals vestigis dels combats de la Guerra Civil a Subirats, amb inici a les 9 hores i finalització a les 13 hores. L’itinerari es realitza el 3r diumenge de cada mes però per aquesta edició especial encara hi han places disponibles. Teniu més informació i us podeu inscriure aquí seleccionant aquesta data.

Events

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!