BUSCADOR

Actuacions per la millora, eficiència i rendiment

Actuacions per la millora, eficiència i rendiment

Actuacions previstes per millorar l’eficiència i el rendiment de la xarxa de distribució d’aigua de Subirats

INVERSIONS CANVI DE CONCESSIONARI

Amb el canvi de concessionari d’aigua (de Cassa a Aigües de Catalunya) la nova empresa està obligada a executar al seu càrrec les següents obres de millora de la xarxa d’aigua de Subirats amb una inversió total de 331.527,70 €: Renovació de les canonades d’impulsió al dipòsit de Can Rossell, i d’abastament a la Urbanització Can Rossell (dues canonades paral·leles). Renovació de la xarxa de la Muntanya Rodona, tram carretera d’accés. Canonada d’abastament d’aigua a Can Cartró, Cal Avi, Can Bas i Corral del Mestre des del nou dipòsit d’ATL. Renovació de la xarxa de sortida del dipòsit de Can Sala. Renovació de la xarxa de la Muntanya Rodona, tram torrent. Aquestes obres que comportaran una reducció de fuites i millora del rendiment de la xarxa i s’han d’acabar abans del 31 de març d’aquest any.

INVERSIONS SOL·LICITADES A L’ACA

S’han sol·licitat a l’ACA dins de la convocatòria de subvencions per a la realització d’actuacions per a la millora i renovació de les xarxes d’abastament d’aigua en Baixa, els següents projectes ja redactats: Projecte de millora de la sectorització de la xarxa d’aigua de Subirats, Renovació de canonades al carrer Castell de la urbanització de Can Rossell. Renovació de canonades tram inicial del bombeig de Can Bosc. Sumant un total de 343.977,36 euros. Actuacions que també comportaran una reducció de fuites i millora del rendiment de la xarxa, i que es podran iniciar quan l’ACA resolgui la subvenció.

INVERSIONS CANVI CLIMÀTIC

S’han sol·licitat una subvenció per un valor de 235.073,67 euros per: Renovar un tram de la canonada d’abastament al carrer Sant Jordi. Renovar un tram de la canonada d’abastament des de l’arqueta a prop del número 4 del camí de Ca l’Avi fins a la cantonada amb el carrer de les Vinyes de Ca l’Avi. Renovar un tram de la canonada d’abastament de Cal Panxa en dues fases.

Actuacions que també comportaran una reducció de fuites i millora del rendiment de la xarxa, i que es podran iniciar quan es resolgui la subvenció.

INVERSIONS PERTE

S’ha sol·licitat un ajut de la 2a convocatòria d’ajudes del PERTE dels fons Next Generation per a la realització d’unes actuacions de digitalització del cicle urbà de l’aigua per un valor PEC de 146.131,00 euros, sense IVA. Actuacions que també comportaran una major eficiència en la detecció de fuites.

MÉS INFORMACIÓ: