BUSCADOR

Ruta enoturística en Burricleta a Albet i Noya

Ruta enoturística en Burricleta a Albet i Noya

Panoràmica del #Penedès i Montserrat des de la @burricleta a la nova ruta de @burricleta_pdes a @AlbetiNoya #Subirats #CapitaldelaVinya

Ara teniu l’oportunitat de realitzar una nova ruta enoturística en Burricleta entre Vilafranca del Penedès, Capital del Vi, i Subirats, Capital de la Vinya. El centre Burricleta Penedès-Garraf i el celler Albet i Noya han inaugurat la nova ruta circular al celler de Sant Pau d’Ordal (Subirats). Aquesta proposta reflexa la vocació d’oferir als clients i visitants del Penedès una nova manera de fer enoturisme respectant la natura, fent esport de manera suau i encetant la visita a les bodegues des de les vinyes. D’aquesta manera els visitants arriben tranquils, sense presses, al seu ritme, integrats a la natura i amb pau interior. La ruta està pensada per grups, famílies o parelles que vulguin passar un dia al Penedès d’una manera 100% sostenible: poden arribar en transport públic i fan la ruta circular amb la Burricleta des de Vilafranca del Penedès fins a Subirats entre vinyes, arriben a Albet i Noya on faran la visita i tast, dinaran de pícnic o en un restaurant i tornen pedalant des de Subirats cap a Vilafranca del Penedès per un nou camí.


Mostra Inaguració ruta Albet i Noya amb Burricleta en un mapa més gran

Amb la Burricleta s’incorpora un GPS amb audioguia per tal que el grup pugui anar sol, sense perdre’s, marcant ell el ritme del passeig. En alguns punts estratègics del recorregut s’escolten les locucions referents a les vinyes, els pobles o allò interessant o anecdòtic d’allà on trepitgen. D’aquesta manera s’afegeixen continguts culturals amens a l’experiència. La Burricleta és una bicicleta elèctrica de pedaleig assistit, el que vol dir que es pedala sense fer esforç, per això és ideal per a grups amb diferents nivells de forma física o per qui no es vol cansar ni suar massa. Els qui ho han provat diuen que és com si t’empenyessin per darrera, la qual cosa és molt agradable en determinats trams. Els més petits van darrera els pares amb la cadireta i a partir de 1,35m poden anar en MiniBurricletes.

A continuació teniu tota la informació de la proposta de la ruta enoturística en Burricleta a Albet i Noya, així com fotografies de l’itinerari inaugural presentat als mitjans de comunicació:

Us hi esperem a Subirats!