BUSCADOR

Connectant a través del Català: Parelles Lingüístiques

Connectant a través del Català: Parelles Lingüístiques

S’engega un nou projecte de voluntariat al municipi, les “Parelles Lingüístiques”. Aquesta iniciativa té com a finalitat connectar persones amb diferents llengües i cultures, afavorint la comunicació i l’aprenentatge mutu. Estem cridant a tots els interessats per aprofitar aquesta oportunitat de creixement personal amb altres persones de Subirats.

Què són les Parelles Lingüístiques?

Les parelles lingüístiques són una manera divertida i efectiva d’aprendre una nova llengua o millorar les teves habilitats lingüístiques.

La idea és simple: connectar dues persones del poble, una que té un coneixement sòlid del català i una altra que vol millorar les seves habilitats lingüístiques en aquesta llengua.

Per què hauries de ser part d’una parella lingüística?

Aprenentatge actiu: Amb una parella lingüística, no només estudiaràs una llengua, sinó que la viuràs. L’aprenentatge és pràctic i significatiu.

Connecta amb la comunitat: Creixes connectant amb persones d’altres cultures i fent amistats noves. És una oportunitat per entendre millor la diversitat del nostre poble.

Ajuda a altres: Si ja ets fluït en la llengua, pots ajudar a altres a aprendre-la. És una manera de donar suport i enriquir la vida d’altres membres de la comunitat.

Com pots unir-te com a voluntari o usuari?

Si vols ser part d’una parella lingüística en català com a usuari, simplement comunica’ns el teu nivell actual de català i quan estàs disponible per aprendre. Farem tot el possible per trobar un voluntari que pugui ajudar-te a millorar les teves habilitats en aquesta llengua.

Si et ve de gust ser voluntari, fes-nos saber quan estàs disponible per aportar el teu coneixement i ajuda a altres persones.

Les parelles lingüístiques en català són una oportunitat per connectar, aprendre i créixer mitjançant la nostra llengua. Ajuden a construir un poble més fort i cohesionat. Si tens interès pel català i la diversitat cultural, aquesta és la teva oportunitat per fer voluntariat.

Contacta’ns enviant un correu sheila.carballo@creuroja.org o trucant al telèfon 656 95 90 03.