BUSCADOR

Subvencions per a la contractació de persones de + de 30 anys a l’atur

Subvencions per a la contractació de persones de + de 30 anys a l’atur

El Servei de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès posa en marxa el “Programa 30 Plus”

L’objectiu d’aquest programa és fomentar la contractació. Podran beneficar-se de les subvencions les empreses, les entitats sense ànim de lucre i els autònoms de l’Alt Penedès que contractin persones aturades, durant un mínim de 6 mesos i un màxim de 9 mesos, en el marc d’aquest programa.(subvenció màxima 11.340€)

Les empreses participants i les persones contractades rebran el suport, l’acompanyament i l’assessorament de l’equip tècnic del servei durant tot el programa. A més, les persones beneficiàries hauran de fer formacions vinculades al lloc de treball, amb una durada mínima de 20 hores i màxima de 100 hores.

Es prioritzaran persones aturades majors de 45 anys i persones aturades de llarga durada majors de 30 anys, inscrites a l’atur durant 12 mesos en els últims 18 mesos.

Les empreses interessades poden posar-se en contacte amb el Servei de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Consell Comarcal a través d’aquest formulari, enviant un correu electrònic a sgarcia@ccapenedes.cat o evirgili@ccapenedes.cat o trucant al 93 890 00 00 ext. 131 o 132.

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal – Ministerio de Trabajo y Economía Social en el marc del Programa SOC-30 Plus regulat per l’Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol, modificada per l’Ordre EMT/128/2021, de 14 de juny.