BUSCADOR

Els dissabtes de juliol, activitats al Mercat del préssec d’Ordal

Els dissabtes de juliol, activitats al Mercat del préssec d’Ordal

Enguany com a novetat, els dissabtes de juliol es faran activitats complementàries al mercat. Aquestes noves propostes es plantegen per atreure diferents tipus de públic: familiar, cultural, amants del vi i la gastronomia, i donar a conèixer la singularitat del municipi, i l’àmplia oferta de productors i elaboradors.

Aquestes activitats son les següents:

01 de juliol – Tast d’Esperanto al Mercat

Proposta d’un taller d’introducció a l’esperanto, llengua internacional, de manera amena amb jocs participatius. A càrrec de la Joventut Catalana d’Esperanto.

08 de juliol – Traiem suc al Préssec d’Ordal

Proposta per descobrir la versatilitat del Préssec d’Ordal a través de 5 degustacions creatives on el préssec és el protagonista, el maridatge es marida amb 2 escumosos i 1 vi del territori. És un tast guiat al públic final a càrrec de Caram Caram i organitzat per gastroteca.cat (Prodeca)

15 de juliol – Taller infantil i gelat de préssec d’Ordal

Taller dinàmic de pintura amb vi (sense alcohol) per a infants a partir de 6 anys o més petits acompanyats d’un adult que visiten el Mercat del Préssec d’Ordal. Activitat acompanyada d’una proposta gastronòmica per tastar el gelat de préssec d’Ordal. A càrrec de Tinta i Vi i Gelats Garcia Sirvent.

22 de juliol – Maridatge bombolles i préssec

Proposta per descobrir i tastar la combinació del Préssec d’Ordal amb els escumosos de Subirats. És un tast al mercat on es dona a conèixer el tradicional maridatge de dos productes exquisits oferts en feliç maridatge. A càrrec de The Wine Truck.

A part, el tradicional tast de Préssec d’Ordal amb vi escumós estarà disponible els dies que trobis la furgoneta al mercat i es complementa amb la promoció del servei a copes per tastar vins i escumosos dels cellers de Subirats participants, 1 referència per celler. També es podrà comprar ampolles al mateix preu que al celler.

24 de juny – The Wine Truck

22 de juliol – The Wine Truck

12 d’agost – The Wine Truck.

Cal fer inscripció prèvia a través del següent enllaç: Formulari

Per a més informació contacteu amb l’equip de l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Subirats.