BUSCADOR

Obert el termini per participar en el projecte “Comerç 21”

Obert el termini per participar en el projecte “Comerç 21”

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha obert el període de participació a microempreses comercials i de serveis amb capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci

El Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès col·labora amb la Diputació de Barcelona i PIMEComerç per impulsar el programa “Comerç 21” que té com a objectiu de millorar la competitivitat de les empreses de la comarca. A través de la seva participació en aquest programa, es defineixen i implementen noves estratègies per donar a cada negoci, de forma individual, l’impuls que necessita.

“Comerç 21” està adreçat a les micropimes (empreses de menys de 10 treballadors) i els ofereix suport per millorar àrees fonamentals com ara: Redifinició del model de negoci, Comercialització i màrqueting, Digitalització, Equip humà i Professionalització i gestió.

La participació té un cost per a l’empresa de 100 € + IVA i des de la Diputació se seleccionaran 50 empreses de les comarques de Barcelona per participar en aquesta edició del programa.

El full de sol·licitud per participar en el programa “Comerç 21” es pot descarregar des de la web www.comerc21.cat i s’ha de fer arribar per correu electrònic al Servei de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Consell Comarcal (procom@ccapenedes.cat) abans del dia 19 de juny de 2023.