BUSCADOR

Pla Estratègic de Salut Urbana i Entorn actiu

Pla Estratègic de Salut Urbana i Entorn actiu

En el marc del Pla Estratègic de Salut Urbana i Entorn actiu, els propers dies 5 i 9 de maig tindran lloc les jornades de participació ciutadana per conèixer l’opinió dels veïns i veïnes del municipi sobre l’entorn urbà en relació a la seva salut i als seus estils de vida.

L’Ajuntament ha organitzat 4 sessions dirigides a tota la ciutadania interessada en contribuir a dissenyar un entorn urbà més saludable i sostenible.

  • Ordal. Divendres 5 de maig a les 17:30h a l’Ateneu Ordalenc
  • Urbanització Casablanca. Divendres 5 de maig a les 19:30h al Local Social
  • Lavern. Dimarts 9 de maig a les 17:30h a l’Ateneu Agrícola
  • Sant Pau d’Ordal. Dimarts 9 de maig a les 19:30h a la Sala de Plens de l’Ajuntament

Durant les jornades es realitzaran diverses activitats i tallers per conèixer les necessitats i les preferències de la ciutadania en matèria d’urbanisme i salut. Es tracta d’una oportunitat única per expressar les opinions i compartir les experiències en un espai de diàleg i participació.

L’objectiu principal de les jornades és recollir les aportacions dels veïns i veïnes per a la planificació i el disseny d’un entorn urbà més saludable i adaptat a les necessitats de la població. A més, es busca fomentar la implicació de la ciutadania en la presa de decisions locals i en la construcció d’un futur més sostenible per al municipi de Subirats.

Així doncs, si ets de Subirats i vols contribuir a dissenyar un entorn urbà més saludable i sostenible, t’esperem!! Vine i participa!!