BUSCADOR

Participa a la 5a Cursa de la dona

Participa a la 5a Cursa de la dona

El proper diumenge 10 de març, per commemorar el Dia Internacional de les Dones, al municipi de Subirats realitzarem la 5ª Cursa de la dona de Subirats, amb sortida i arribada al Castell de Subirats.

La cursa, que es podrà fer caminant, corrent o participant com a voluntària, consta de dos recorreguts per camins i corriols de l’entorn del Castell de Subirats.

Les participants tindran una samarreta de regal i un avituallament a l’arribada (aigua i peça de fruita).

Les talles de les samarretes per aquesta edició seran unisex.

La inscripció comporta un donatiu solidari de 2€ que anirà destinat a l’associació Hèlia.

Hèlia és una associació feminista sense ànim de lucre formada l’any 2008 per un equip de professionals i voluntàries. Oferim acompanyament comunitari, feminista i integral a dones en tota la seva diversitat que travessen processos de violència masclista. Treballem en xarxa amb organitzacions a Catalunya i Palestina generant projectes d’intervenció i millora en l’àmbit de l’erradicació de les violències masclistes. Fomentar i consolidar processos horitzontals de suport mutu entre dones i col·lectius feministes és el que dona sentit a la nostra acció. Podeu veure la seva web https://heliadones.org

LOCALITZACIÓ I RECORREGUTS

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es tancaran dijous 7 de març o quan s’assoleixin les 300 inscripcions, el que succeeixi abans. La talla de la samarreta  es podrà triar fins al 28 de febrer, totes les inscripcions posteriors quedaran subjectes a les talles disponibles.

La participació està oberta a totes les edats (les participants menors de 14 anys hauran d’anar acompanyades de la mare o tutora legal o tenir signada una autorització per poder participar de forma individual).

No hi haurà ni classificacions ni control de temps i es recomana participar amb la samarreta de la cursa. Les participants trobaran un avituallament de fruita i aigua a l’arribada.

INSCRIPCIONS TANCADES. Podeu contactar amb l’organització a través del correu electrònic esportssubirats@gmail.com

HORARIS

De 08.30 a 09.45 h – Recollida de samarretes, al Castell de Subirats

De 09.45 a 10.00 h – Sessió d’escalfament a càrrec de Socios del Fitness

A les 10.00 h – Sortida de la 5ª Cursa de la dona de Subirats, des del Castell de Subirats

A les 11.45 h – Sessió d’estiraments a càrrec de Socios del Fitness

ACTIVITAT COMPLEMENTÀRIA

A continuació de l’activitat, pots continuar gaudint de tota l’essència de Subirats a la finca Batllori, situat al mateix camí del Castell de Subirats.

Celler:  https://fincabatllori.com/ca/

IG: @finca_batllori

Localització: https://maps.app.goo.gl/N628sA4vxCvVwAdcA

Totes les participants obtindran un 10%  descompte al wine bar del celler.

TRANSPORT PÚBLIC I ZONES D’APARCAMENT AMB VEHICLE

Si us desplaceu en vehicle, recomanem que el compartiu per no saturar l’aparcament del Castell de Subirats: https://maps.app.goo.gl/sKSebRmrCiQpsjCF9

INFORMACIÓ TURÍSTICA

Si voleu continuar la vostra estança gaudint d’algun dels nostres cellers, establiments de restauració o dels productes de proximitat, us facilitem el mapa de serveis del municipi: https://www.turismesubirats.cat/mapa-serveis-subirats/

Subirats és molt més que una destinació enoturística, també és el lloc ideal per a gaudir de la bona gastronomia, l’esport, la cultura i les tradicions locals, o encara millor… tot alhora!

Tota la informació de l’essència del Penedès a: https://www.turismesubirats.cat/

GALERIA D’IMATGES D’EDICIONS ANTERIORS