BUSCADOR

Participa a la Festa de la Gent Gran de Subirats

Participa a la Festa de la Gent Gran de Subirats

La Regidoria de Gent Gran té el gust de convidar-vos a la celebració de la Festa de la Gent Gran, que serà el proper diumenge 19 de juny de 2022.

L’Ajuntament convida a les persones de 70 anys o més (nascudes l’any 1952 o abans) i empadronades al municipi, a participar de la festa i al dinar de manera gratuïta.

A la festa també hi poden participar altres persones grans així com acompanyants dels convidats, encara que tinguin menys de 70 anys, si es fan càrrec del cost de l’activitat, que enguany són 30€.

En cas d’haver de fer el pagament, serà mitjançant ingrés o transferència bancària al núm. de compte de l’Ajuntament de Subirats ES65 0081 1630 0200 0101 5509 (Banc Sabadell).

Com a concepte caldrà posar el nom de l’assistent + Festa de la Gent Gran.

Per assistir a la festa caldrà fer la inscripció trucant al telèfon de l’Ajuntament (93 899 30 11) o bé omplint el formulari que trobareu al següent enllaç: https://forms.gle/Ceffz2VxDG5pQemN7. La data màxima per inscriure’s és el divendres 10 de juny.

Caldrà donar el nom i cognoms, telèfon, data de naixement, el nucli on viviu i si voleu el servei de transport en autocar fins al Restaurant Sol i Vi.  Si ho desitgeu podeu apuntar-vos-hi en grups i s’intentarà que seieu junts a la mateixa taula.

Hi haurà servei de recollida en autocar als diversos nuclis per a totes les persones que ho sol·licitin en fer la inscripció. Si algú necessita un vehicle adaptat a cadira de rodes o té algun altre tipus de necessitat específica, cal que ho indiqui en el moment de la inscripció.

El dinar se celebrarà al Restaurant Sol i Vi i en acabar hi haurà una actuació musical.

Programa i horaris:

  • A les 13.30 h Recepció i benvinguda
  • A les 14.00 h Dinar
  • A continuació actuació musical i ball
  • 18.30 h Tornada en autocar

Servei de transport: l’horari definitiu de recollida i parades es comunicarà als usuaris un cop finalitzat el termini d’inscripcions.