BUSCADOR

3a Cursa de la dona de Subirats

3a Cursa de la dona de Subirats

El proper diumenge 27 de març, per commemorar el dia internacional de les Dones, al municipi de Subirats realitzarem la 3ª edició de la cursa de les dones de Subirats, amb sortida i arribada des del centre recreatiu del barri de Can Rossell de Subirats

La cursa, que es podrà fer caminant, corrent o participant com a voluntària, té un recorregut d’aproximadament 6 Km per camins de Can Rosell. Tant la sortida com l’arribada serà al  barri de Can Rossell de Subirats.

Localització punt de sortida:  https://goo.gl/maps/PLNeR9ZFSAk8SFoG9

Recorregut a: https://ca.wikiloc.com/rutes-correr/3a-cursa-de-la-dona-de-subirats-94411980

Les participants tindran una samarreta de regal, i un avituallament saludable a l’arribada (aigua i peça de fruita).

La inscripció comporta un donatiu solidari de 2€ que anirà destinat a l’associació Hèlia.

Hèlia és una associació feminista sense ànim de lucre formada l’any 2008 per un equip de professionals i voluntàries. Oferim acompanyament comunitari, feminista i integral a dones en tota la seva diversitat que travessen processos de violència masclista. Treballem en xarxa amb organitzacions a Catalunya i Palestina generant projectes d’intervenció i millora en l’àmbit de l’erradicació de les violències masclistes. Fomentar i consolidar processos horitzontals de suport mutu entre dones i col·lectius feministes és el que dona sentit a la nostra acció. Podeu veure la seva web https://heliadones.org/

 

Inscripcions Exhaurides! Ens veiem diumenge

Les inscripcions es tancaran  dijous 24 de març o quan s’assoleixin les 300 inscripcions. La talla de la samarreta  es podrà triar fins al 14 de març, totes les inscripcions posteriors quedaran subjectes a les talles disponibles.

La participació està oberta a totes les edats (les participants menors de 14 anys hauran d’anar acompanyades de la mare o tutora legal o tindre signada una autorització per poder participar de forma individual).

No hi haurà ni classificacions ni control de temps i es recomana participar amb la samarreta de la cursa. Les participants trobaran un avituallament saludable a l’arribada.

 

HORARIS I ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

  • De 09.30 a 10.30h Recollida de samarretes
  • De 10.30 a 10.55h Sessió d’escalfament a càrrec de Socios del fitness de l’Anna Cuscó.
  • 11h Sortida de la 3ª edició de la cursa/caminada de les dones de Subirats
  • 12.30h Sessió d’aeròbic i estiraments a càrrec de Socios del fitness
  • Un cop acabada la sessió d’aeròbic i estiraments pots continuar gaudint d’unes vistes impressionants al celler Enlaire vins , situat a 500m de la sortida de la cursa, i on totes les participants obtindran un 10% de descompte del pack vermut, amb la degustació de dos vins del celler, places limitades, imprescindible reserva prèvia aquí.

 

Normativa de la Cursa
Autorització de menors
Recorregut
Link Wikiloc
Perfil de la Cursa

 

 

Si voleu continuar la vostra estança gaudint d’algun dels nostres cellers, establiments de restauració o dels productes de proximitat, us facilitem el mapa de serveis del municipi: https://www.turismesubirats.cat/mapa-serveis-subirats/

Subirats es molt més que una destinació enoturística, també es l’indret ideal per a gaudir de la bona gastronomia, l’esport, la cultura i les tradicions locals, o encara millor… tot alhora!

Tota la informació de l’essència del Penedès a: https://www.turismesubirats.cat/

Descarrega’t el nostre targetó turístic informatiu aquí