BUSCADOR

Jornades Europees de Patrimoni Visita al Castell de Subirats i passejada fins al Jaciment Paleontològic dels Casots

Jornades Europees de Patrimoni Visita al Castell de Subirats i passejada fins al Jaciment Paleontològic dels Casots

El dissabte 09 d’octubre Subirats participa en les Jornades Europees del Patrimoni, la manifestació cultural participativa més important d’Europa amb relació al patrimoni. El caràcter de les activitats de les JEP contribueix a reunir als ciutadans i posa en relleu la dimensió europea i el valor del patrimoni cultural en 50 estats signataris del Conveni Cultural Europeu. Cada any s’organitzen més de 70.000 actes per tal de contribuir a la presa de consciència sobre el patrimoni comú d’Europa i la necessitat constant de la seva protecció, així com per crear experiències de patrimoni cultural compartit, promoure la inclusió i fomentar la creativitat i la imaginació.

A Subirats us proposem la visita al Castell de Subirats amb un esplèndid mirador sobre el Penedès i les muntanyes de Montserrat i la passejada guiada fins al Jaciment Paleontològic Els Casots on es podrà visitar els entorns de la zona i veure les rèpliques de material recuperat a les excavacions.

El recorregut circular té una distància de tres quilòmetres i un desnivell de 298 metres, és d’agradable realització i poca complexitat, està pensat per gaudir en família i amics. Durant la visita descobrirem la història del castell i aspectes sobre la fauna, el clima i la formació del jaciment. El punt de trobada de l’activitat és als accessos del castell.

Informació addicional

  • Data sortida: Dissabte 09 d’octubre
  • Hora: Inici de l’activitat a les 10.30 hores. (durada 2 hores i mitja)
  • Lloc de trobada: Accessos al Castell de Subirats
  • Preu de l’activitat: Gratuïta. Places limitades. Cal reserva prèvia.
  • Recorregut: 3 quilòmetres aproximadament, dificultat mitjana-baixa (recomanem portar calçat adient, gorra i aigua)

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) és una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que té lloc ininterrompudament a Catalunya des del 1991. Són considerades l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.

Per a més informació i reserves podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Subirats al correu electrònic info@turismesubirats.cat