BUSCADOR

Obertes les inscripcions per al 16è Subirats Tasta’l

Obertes les inscripcions per al 16è Subirats Tasta’l

Un any més l’Ajuntament de Subirats ha previst la celebració del Subirats Tasta’l, organitzada des de la regidoria de Turisme, comerç i mercats i que es celebrarà el diumenge 28 de novembre de 2021. L’Horari d’aquesta edició serà de 10 a 15h.

El Subirats Tasta’l és l’aparador per excel·lència dels productes de proximitat i qualitat que s’elaboren al municipi i es consolida any rere any com a punt de trobada de professionals i amants de la cultura enogastronòmica.

El Subirats Tasta’l es complementa amb altres activitats lúdiques que fan d’aquesta fira un esdeveniment de referència a la comarca on hi pot participar tota la família.

Després que l’any passat s’anul·lés la Mostra a causa de la pandèmia, des de l’Ajuntament us animem a participar aquest any, doncs és una bona oportunitat per crear sinèrgies entre els diferents sectors representats i donar a conèixer la realitat del nostre municipi.

A més, des de l’organització s’està treballant per dissenyar una fira que garanteixi totes les mesures de seguretat tant pels expositors com pels visitants. Aquest nou disseny comportarà alguns canvis que s’aniran informant degudament i tenint en compte sempre les mesures del Procicat.

Des d’avui i fins al 31 d’agost l’Ajuntament obre el període d’inscripcions per participar a la fira.

Per formalitzar la vostra inscripció, cal omplir el formulari que trobareu clicant en aquest enllaç

En cas d’estar interessat a participar, és necessari llegir amb atenció les condicions de participació. Podeu consultar-les aquí.

 

Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu adreçar al correu electrònic comunicacio@subirats.cat o bé al telèfon 93 899 30 11.