BUSCADOR

Presentació “Concurs d’idees per a l’ordenació de la zona esportiva d’Ordal”

Presentació “Concurs d’idees per a l’ordenació de la zona esportiva d’Ordal”

El proper divendres 11 de juny, a les 20.00h, a la sala d’actes de l’Ateneu Ordalenc es durà a terme l’acte de presentació del treball guanyador i finalistes del Concurs d’idees per a l’ordenació de la zona esportiva d’Ordal. 

Per poder assistir a l’acte és necessari inscriure’s aquí.

El jurat del concurs d’idees per a l’ordenació de la zona esportiva d’Ordal es va reunir i va decidir que la proposta guanyadora era la presentada per l’Equip Bonavista (Eduard Prats, Iñaki Ozcáriz, Kathy Lindstrom i Oriol Guiu). Aquesta proposta planteja la conservació de la coberta de la pista, el canvi de lloc de la piscina, situant-la més allunyada del carrer, i la utilització de l’actual espai de la piscina com a plaça que articula tots els accessos. També planteja un passeig perimetral de vianants que permeti un recorregut paisatgístic pel límit de la zona. El canvi de la piscina de lloc es justifica per la necessitat de fer-la nova per complir els estàndards reglamentaris vigents i també per allunyar-la de les ombres de la pista.

Actualment s’està treballant en la redacció del projecte de l’ordenació del sector i en el constructiu de formació dels aterrassaments, de cara a una primera configuració dels espais.

També s’ha encarregat la redacció del projecte de la nova piscina, amb vistes a poder tenir-la en ús l’estiu de l’any vinent.