BUSCADOR

Es busquen microempreses que vulguin millorar

Es busquen microempreses que vulguin millorar

EL CONSELL COMARCAL I L’AJUNTAMENT DE VILAFRANCA BUSQUEN MICROEMPRESES QUE VULGUIN MILLORAR ELS SEUS NEGOCIS

Fins al 7 de juny es poden presentar sol·licituds per participar en el projecte “Comerç 21”

El projecte “Comerç 21” el promouen la Gerència de Serveis de Comerç  de la Diputació de Barcelona i PIMEComerç i està adreçat a comerços, empreses de serveis i parades de mercat, de menys de 10 treballadors.

Té com a objectiu definir i implementar noves estratègies per donar a cada negoci, de forma individual, l’impuls que necessita. Els organitzadors donaran suport a cada empresa, segons les seves necessitats, per millorar àrees fonamentals com la redefinició del model de negoci, la comercialització i el màrqueting, la digitalització, l’equip humà i la seva professionalització, i la gestió.

En una primera fase, s’analitzaran les candidatures i se seleccionaran les 50 micropimes participants. En la segona fase, es farà una diagnosi de cada empresa, es definiran els seus objectius i les accions de futur, es farà una sessió de networking amb tots els participants, s’impartiran 6 hores d’assessorament individualitzat i s’organitzaran sessions col·lectives sobre temàtiques genèriques identificades segons les necessitats de les empreses sol·licitants. En la tercera fase, es farà un acompanyament individualitzat de 8 hores per implementar les actuacions necessàries previstes a la fase anterior per materialitzar els objectius de cada empresa.

Sis mesos després d’haver finalitzat la participació en el projecte, les empreses rebran 2 hores d’assessorament individualitzat; i aquest assessorament es repetirà 6 mesos més tard.

Les empreses interessades a participar en el projecte “Comerç 21” han de descarregar el full de sol·licitud des de la web www.comerc21.cat i fer-lo arribar per correu electrònic, degudament omplert, al Servei de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (aalmirall@ccapenedes.cat) o al Servei de Comerç de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès (comerc@vilafranca.cat) abans del dia 7 de juny de 2021. La participació en aquest projecte té un cost de 100 € + IVA per a l’empresa.