BUSCADOR

La collita a la terra del Préssec d’Ordal

La collita a la terra del Préssec d’Ordal

L’Oficina de turisme ha organitzat la tercera sortida de l’any per la terra del préssec d’Ordal per aquest dissabte 29 de maig amb el títol: Temps de collita a la terra del Préssec d’Ordal.

Durant el recorregut descobrireu tot el que fa referència al conreu dels presseguers fins a la collita del fruit. S’explicaran diferents aspectes relacionats amb el préssec d’Ordal com la situació geogràfica, peculiaritats del préssec, treballs que es realitzen al camp durant la collita i la diferenciació respecte a altres préssecs. Es podran veure els camps de presseguers ja carregats de fruits, les varietats més primerenques, sobretot són els préssecs vermells, els més matiners.

Amb la collita arriba el final del cicle de passejades per la terra del Préssec d’Ordal. Quan el préssec està en el seu punt òptim de maduració cal collir-lo, i els productors el venen al mercat del Préssec d’Ordal al poble de Sant Pau d’Ordal.

La passejada per conèixer aquesta tasca del camp i contemplar els presseguers madurs és d’agradable realització i poca complexitat. A banda, els visitants descobriran el poble de Lavern i les seves masies i parlaran amb els productors del préssec d’Ordal de les tasques de cultiu dels presseguers.

Informació addicional

Sortida passejada: A les 10 o a les 12 hores.
Punt de trobada: Plaça del Cafè de Lavern
Preu de l’activitat: Adults 5€ (inclou guia local, assegurança) – Infants fins a 12 anys acompanyats d’un adult entrada gratuïta.
Durada de l’activitat: 1 hora i 45 min.
Recorregut: 4,5 quilòmetres (es recomana portar calçat adient i/o gorra)

Reserves

Fes la teva reserva a través de l’Oficina de Turisme de Subirats: Tel. 93 899 34 99 – info@turismesubirats.catwww.turismesubirats.cat