BUSCADOR

L’aclarida a la terra del Préssec d’Ordal

L’aclarida a la terra del Préssec d’Ordal

L’Oficina de Turisme de Subirats organitza la segona sortida de l’any per la terra del préssec d’Ordal. La passejada guiada serà el pròxim dissabte 24 d’abril i diumenge 25 d’abril amb el títol: L’aclarida a la terra del Préssec d’Ordal. Durant el recorregut es parlarà del conreu del presseguer al territori de Subirats, les pràctiques agrícoles associades, les peculiaritats d’aquesta fruita i els motius que la fan tan especial.

Cap a final d’abril, una vegada ha minvat el risc de glaçades i el fruit encara és molt petit, es fa l’aclarida del presseguer que consisteix en treure una part considerable dels fruits per garantir la bona qualitat i una mida adequada dels préssecs que maduraran.

La passejada per conèixer aquesta tasca del camp i contemplar els presseguers a la primavera és d’agradable realització i poca complexitat. A banda, els visitants descobriran el carrer de Can Rovira i parlaran amb els productors de préssec d’Ordal de les tasques de cultiu dels presseguers.

Informació addicional

Sortida passejada: A les 10 o a les 12 hores.

Punt de trobada: Escultura del Préssec d’Ordal a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal

Preu de l’activitat: Adults 5€ (inclou guia local, assegurança) – Infants fins a 12 anys acompanyats d’un adult entrada gratuïta.

Durada de l’activitat: 1 hora i 45 min.

Recorregut: 4,5 quilòmetres (es recomana portar calçat adient i/o gorra)

Reserves

Fes la teva reserva a través de l’Oficina de Turisme de Subirats: Tel. 93 899 34 99 – info@turismesubirats.cat – www.turismesubirats.cat