BUSCADOR

Participa a la campanya #DONESDESUBIRATS

Participa a la campanya #DONESDESUBIRATS

A causa de la pandèmia per la Covid-19 ens veiem obligats a ajornar la data de la 3ª edició de la cursa de la dona de Subirats esperant que la situació sanitària millori els propers mesos i la puguem celebrar més endavant.

Tot i no poder celebrar la cursa, volem commemorar el Dia Internacional de les Dones que se celebra el proper 8 de març i per fer-ho, des de les regidories d’Esports, Salut, Igualtat i Comunicació, et proposem participar a la campanya #donesdesubirats.

Participar és molt senzill:

– Segueix el compte @ajuntament_subirats a Instagram

– Imprimeix i decora el teu dorsal de la campanya. Descarrega’l aquí.

– Publica una foto o vídeo, caminant o corrent pel municipi amb el teu dorsal, els dies previs o posteriors al Dia Internacional de la dona (del 6 al 14 de març) i utilitza l’etiqueta #donesdesubirats.

Recorda que és molt important respectar totes les mesures sanitàries i de seguretat vigents derivades de la Covid-19.

Important! Si el teu perfil es privat i vols participar tens dues opcions:

  • Envia’ns una captura de pantalla per missatge privat a Instagram
  • Canvia a un perfil públic el temps que duri aquesta campanya i així totes i tots podrem veure la teva foto o vídeo

Entre les persones participants sortejarem un abonament familiar (màxim 4 persones) per a la temporada d’estiu de les piscines municipals de Subirats.

La campanya estarà activa del 6 al 14 de març. El dia 15 de març es farà el sorteig i es comunicarà el guanyador o la guanyadora a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.