BUSCADOR

Subirats, l’essència del Penedès. Vine quan vulguis!

Subirats, l’essència del Penedès. Vine quan vulguis!

Les regidories de Comunicació i Turisme de l’Ajuntament de Subirats porten setmanes treballant en una campanya de comunicació que s’engega coincidint amb l’inici d’aquest 2021 marcat encara per la crisi sanitària sense precedents que viu món.

Malgrat que la situació actual no deixa preveure quines activitats o actes es podran dur a terme aquest any, des de l’Ajuntament s’aposta i es treballa per reforçar el compromís de recolzar el teixit empresarial en aquestes circumstàncies tant adverses.

Amb l’anul·lació del Subirats Tasta’l el passat mes de novembre, l’Ajuntament ja va comunicar que començava a treballar en una campanya de comunicació de Subirats per donar a conèixer la riquesa del municipi i tots els seus atractius: vins, caves, visites i activitats enoturístiques, gastronomia, art, paisatge, vinya, patrimoni i productes de la terra, entre d’altres.

A finals d’any, coincidint amb la campanya de Nadal, ja es van dur a terme les primeres accions de la campanya amb la inserció d’anuncis a diferents mitjans de comunicació per promocionar els productes de proximitat.

És ara però quan s’engega oficialment la campanya que porta per nom Subirats, l’essència del Penedès. Vine quan vulguis!

Aquesta campanya durarà tot l’any i donarà l’oportunitat de comunicar tres pilars claus que caracteritzen el municipi: turisme tranquil i productes de proximitat, cultura i gent inquieta i activitats en plena natura.

L’objectiu de la campanya és crear un imaginari de Subirats; de la seva gent i dels productes que s’hi elaboren alhora que convida a turistes curiosos d’arreu de Catalunya a descobrir l’essència del Penedès qualsevol dia de l’any.

Subirats és un territori que es pot visitar en qualsevol època de l’any, motiu pel qual reforcem la crida “Vine quan vulguis!” per emfatitzar i remarcar que podràs gaudir de tot el que s’ofereix quan les condicions siguin les òptimes.

Podeu trobar tota la informació de la campanya així com els diferents vídeos que s’han publicat a les xarxes socials a www.subirats.cat/vinequanvulguis.