BUSCADOR

Jornades Europees del Patrimoni

Jornades Europees del Patrimoni

Un any més Subirats celebra les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.

Les JEP són un esdeveniment obert a tothom i una gran oportunitat per donar a conèixer la riquesa i l’atractiu del nostre patrimoni cultural. En aquesta jornada de portes obertes us convidem a viure una experiència al nucli de Torre-ramona (Subirats).

Torre-ramona, sorprenent i misteriosa (ruta guiada especial JEP2020 – visita exterior)

Un dels nuclis històrics més desconeguts del Penedès, format per un conjunt monumental, amb la torrota d’en Pasteres, l’església romànica de Sant Joan Sesrovires, el palau fortificat d’estil gòtic-renaixentista que dóna nom al nucli i diferents edificis d’origen medieval, així com la seu de la Confraria del Cava Sant Sadurní.

  • Data: diumenge 11 d’octubre
  • Hora: 11h del matí (durada 1 hora)
  • Preu: gratuït
  • Idioma: català
  • Inici: Punt de trobada davant la Confraria del Cava Sant Sadurní

Places limitades. Imprescindible reserva prèvia.

Més informació i reserves a l’Oficina de Turisme de Subirats. Tel. 93 899 34 99 i/o correu electrònic info@turismesubirats.cat