BUSCADOR

Reciclatge de càpsules de cafè a la deixalleria municipal

Reciclatge de càpsules de cafè a la deixalleria municipal

 

Reciclatge de càpsules de cafè a la deixalleria municipal

  • La Mancomunitat Penedès-Garraf instal·la punts per la recollida selectiva de càpsules monodosi a la deixalleria municipal.
  • El sistema permet reciclar qualsevol tipus de càpsula, ja sigui de plàstic o d’alumini, separant el contingut de l’embolcall.

Des del passat dissabte 1 d’agost, la deixalleria municipal de l’Ajuntament  disposa de contenidors específics per a la recollida de càpsules de cafè de totes les marques, amb l’objectiu de reciclar íntegrament els materials que la composen, sigui plàstic o alumini, i tractar els residus orgànics del seu interior. Es demana a la ciutadania que a partir d’ara no les llenci al rebuig, sinó que les acumuli per portar-les a les deixalleries fixes o mòbils.

Aquest nou sistema de recollida selectiva és fruit de l’acord de col·laboració amb l’empresa Nestlé, que s’ocuparà del trasllat de les capsules fins les diferents plantes de reciclatge on seran tractades per separar i triturar els materials que composen l’embolcall, i destinar el seu contingut, ja sigui marro de cafè o infusió, a l’obtenció de compost.

Deixalleria (tel. 659 09 91 70)
Dijous de 9 a 14 h i de 16 a 19 h
Dissabte de 9 a 14 h