BUSCADOR

Campanya “Mulla’t 2020”

Campanya “Mulla’t 2020”

Aquesta edició degut a la situació d’excepcionalitat que vivim a causa de la COVID-19, no podrem concentrar la jornada en un sol  dia. L’activitat es realitzarà la setmana del 13 al 19 de juliol i centrarà en la venda de material solidari en un espai habilitat a la piscina d’Ordal, també podreu trobar aquest material  a l’Ajuntament de Subirats. Des de la fundació es demana que qui vulgui podrà efectuar a títol individual trajectes solidaris nedant a qualsevol de les dues piscines de Subirats.

La Fundació va iniciar, el passat 16 de juny, una original iniciativa per recaptar fons que es va presentar amb una peça inicial de la “pitjor cançó de l’estiu”. Aquesta primera versió arrencava amb la banda tocant d’una manera cacofònica i amb uns recursos visuals que reforçaven el concepte de que per a les persones amb esclerosi múltiple (EM) la vida és com una melodia a la que li falten moltes notes.

Gràcies a les  donacions, la pitjor cançó de l’estiu, que era cacofònica i sense cap armonia, ha passat a sonar a la perfecció per convertir-se en la cançó d’aquest estiu al ritme de la qual ens mullem! La cançó del Mulla’t és del grup Gertrudis i porta per títol “T’he imaginat tant“.

Segueix mullant-te per l’esclerosi múltiple i fes que la vida de moltes persones sempre soni millor.

#MullatPerqueSoniMillor a www.mullat.cat